Linnanmäki on ilmoittanut 2024 alkavan kauden hintojen noususta. Korotukset ovat kaksinkertaiset verrattuna viime vuoden korotuksiin ja päivärannekkeen hinta saavutti historiallisen viiden kymmenen euron rajapyykin.

Linnanmäen huvipuistoranneke maksaa 2024 kaudella 51 euroa. Neljän euron korotus 2023 hintaan tarkoittaa liki 10% korotusta vuodessa, jota voisi pitää aika korkeana. Vielä 2020 rannekkeen hinta oli 42 euroa. Ylen jutun mukaan päivärannekkeen hinta on noussut 14 euroa viimeisen 11 vuoden aikana.

Iltarannekkeen hinta kaudelle 2024 on 41 euroa. Iltaranneke oikeuttaa huvitteluun klo 18 jälkeen. Yhden laitteen lippu maksaa 11 euroa ja kausilipun hinta on 299€

Linnanmäki vastaa

Linnanmäen markkinointi- ja viestintäjohtaja Kiti Friman kommentoi Ylelle, että hintoja on nostettu koska säätiö on tehnyt merkittäviä panostuksia henkilökunnan palkkaukseen. Friman muistuttaa myös, että säätiö lahjoitti viime kaudella liki 5 miljoonaa euroa lastensuojelutyöhön ja aikoo turvata tuen jatkuvuuden tulevaisuudessakin.

Verkkokaupan hinnoissa ei eroja

Liput maksavat täysin saman verran portilta ostettuna kuin verkkokaupassakin. Saa nähdä tuleeko tähän muutoksia tulevaisuudessa, kun esimerkiksi Särkänniemi on siirtynyt enemmän dynaamiseen lippuhinnoitteluun joka mahdollistaa huomattavasti kilpailukykyisemmät hinnat.

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Palauta salasana

Anna käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, saat linkin uuden salasanan luomiseen sähköpostitse.